Menu
EUR
  • Altijd de scherpste prijs
  • Vanaf € 70 GRATIS verzending
  • Afhalen in onze winkel te Kortrijk
  • Persoonlijke service

Verzenden, afhalen & retourneren

Verzenden 

Van zodra je je bestelling hebt afgerond op onze webshop gaan wij voor jou aan de slag. We maken je pakje met de grootste zorg klaar. We voorzien je pakje klaar te maken binnen de drie werkdagen, wegens omstandigheden kan dit uitgezonderd wat langer duren. 

Je wordt per mail op de hoogte gebracht als je pakje onderweg is naar jou. Je kan kiezen voor  rechtstreekse levering bij je thuis of kantoor met PostNL. Voor Nederland is er mogelijkheid voor het verzenden met PostNL

Verzenkosten zijn altijd ten laste van de koper, indien je boven een aankoopwaarde van € 70 aankoopt zullen wij je bestelling gratis verzenden. Voor Nederland is dit boven de € 100.

Verzenden naar een ander land?

Woon je niet in België of in Nederland? Neem contact op met info@lisenlou. We berekenen de verzendingskost naar jouw land en nemen zo snel mogelijk terug contact met je op.

 

Afhalen

Woon je in de buurt? Dan kan je je bestelling afhalen in Kortrijk in onze winkel Ten Akkerdreef 57. Bij afhalen wordt ook dezelfde termijn gebruikt als verzenden. Je afhaling ligt meestal klaar de dag zelf van bestelling of de eerst volgende openingsdag. 

Een bestelling dient afgehaald te worden binnen de 3 maanden na aankoop. Indien deze niet worden opgehaald worden deze terug eigendom van Lis en Lou. Verzending na 3 maanden aankoop indien er geen mogelijkheid is om op te halen moet er een verzendingskost extra worden bijbetaald van € 5.50.

Retourneren

Als consument heb je het recht om na je aankoop zonder opgave van reden binnen de 14 dagen na ontvangst van je bestelling deze terug te sturen. Deze kosten zijn ten laste van de koper. Indien je zending buiten deze 14 dagen wordt teruggestuurd zal je retour worden geweigerd en terug bij de koper worden geleverd. Dan kan er geen retour plaatsvinden en dienen de items in het bezit van de koper te blijven. 

Stuur een mail naar [email protected] als je je bestelling wenst terug te sturen. Van zodra je een goedkeuring hebt van Lis & Lou voor retourneren kan je een retourlabel maken via ons portaal. Deze link zal je doorgestuurd worden nadat je ons per mail hebt verwittigd dat je je bestelling wenst te retourneren. Via deze URL kom je in het retour portaal van Lis & Lou. Retourneren is altijd op kosten van de klant. Hiervoor kan Lis & Lou niet aansprakelijk gesteld worden. Voor een retour betaal je € 5.70, dit bedrag zal in mindering worden gebracht van het te crediteren bedrag.

Na ontvangst van je geretourneerde bestelling zal deze gecontroleerd worden. De retour moet aan volgende eisen voldoen om aanvaard te worden:

- De goederen moeten in ongedragen staat en in onberispelijke staat zijn

- Het originele label is nog steeds aanwezig aan de kledij

- Het artikel is niet beschadigd of niet bevuild

- zwemkledij wordt niet teruggenomen

- artikelen aangekocht tijdens een kortingsactie worden niet teruggenomen

Indien je item aan deze voorwaarden voldoet zal een retour worden aanvaard en het artikel terugbetaald worden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor een retour die verloren gaat bij de verzendmaatschappij. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om er voor te zorgen dat het pakje correct bij ons aankomt. Lis & Lou kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.

Indien je iets wenst om te ruilen omdat de maat niet juist is en deze is nog beschikbaar kan er zonder problemen omgeruild worden. Dit onder voorwaarde dat het omgeruilde item ongebruikt en onbeschadigd wordt terug bezorgd. Bezorgkosten voor omruiling zijn ook ten laste van de koper. Lis & Lou kan hier voor niet aansprakelijk worden gesteld. Je bestelt dan het juiste maatje gewoon opnieuw via de website. Het geld van de retour zal je ook zo snel mogelijk terugbetaald worden.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via [email protected]

Zoals hierboven vermeld zal de retour afgetrokken worden van het te terugbetalen bedrag. Na het in orde brengen van de retour en de terugbetaling kan hier geen compensatie voor worden gevraagd.

Sample sale artikelen kunnen niet geretourneerd worden. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €70,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »