Menu
EUR
  • Altijd de scherpste prijs
  • Vanaf € 70 GRATIS verzending
  • Afhalen in onze winkel te Kortrijk
  • Persoonlijke service

Algemene voorwaarden

Lis & Lou bestaat uit een fysieke winkel en een webshop. De fysieke winkel kan u vinden in Ten Akkerdreef 57, 8500 Kortrijk.

Ondernemingsnummer: BE0764 716 128

Rekening nummer: BE75 0689 4074 7251

Mail: [email protected]

 

Door het plaatsen van een bestelling ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor alle verkoopovereenkomsten tussen de klant en webshop Lis & Lou alsook verkoop via de fysieke winkel te Kortrijk.

Lis & Lou behouden zich het recht om de algemene voorwaarden op elk moment aan te passen of aan te vullen voor bestellingen, zonder hiervan de klanten op de hoogte te brengen en zonder dat men aanspraak kan maken op een schadevergoeding.

Lis & Lou kan een bestelling weigeren indien er vermoeden is van oplichting of er fictieve persoonsgegevens gebruikt worden. Indien een item niet meer op voorraad is kan Lis & Lou deze weigeren en zal de klant terugbetaald worden. Een bestelling kan ook geweigerd worden in geval van overmacht. 

De artikelen op deze webshop gepubliceerd zijn enkel voor particulier gebruik.

Alle artikelen zijn aanwezig naargelang de voorraad strekt. Indien een artikel niet meer beschikbaar is kan de klant geen schadevergoeding eisen. 

Wij proberen de foto's zo goed mogelijk te publiceren van de kleding. Deze kan soms afwijken van de realiteit. Omruilen op basis van kleurafwijking kunnen wij niet aanvaarden. Bij twijfel kan u ons altijd contacteren hoe een item eruit ziet. 

Wij zullen alle kledij zorgvuldig controleren voordat deze naar de klant vertrekken. Gezien de kleding outlet is en dus van vorige collecties dateert kunnen wij bij een defect geen terugname doen van het artikel, hiervoor kan geen schadevergoeding in voordeel van de klant gevraagd worden.

Indien artikelen smaller tailleren of ruimer zal dit altijd vermeld worden in de omschrijving. Wil je specifieke maten? Neem gerust contact op via [email protected] en ik meet de nodige items voor je op.

Wij zijn niet aansprakelijk voor slijtage en onopzettelijke veranderingen toegebracht door de koper aan het product. 

De prijzen op de webshop zijn altijd inclusief BTW. 

Waardebonnen en aankoopbonnen kunnen ook gebruikt worden tijdens kortingsacties. Indien er een restsaldo is van een waardebon kan deze niet omgeruild worden in contant bedrag. Dan wordt dit tegoed door de klant bijgehouden voor een volgende aankoop.

Zolang goederen niet betaald worden blijven deze eigendom van Lis & Lou. Van zodra de betaling is binnen gekomen zal Lis & Lou uw bestelling zorgvuldig klaar maken voor verzending of afhaling. Goederen kunnen nooit voor betaling worden verzonden of afgegeven. 

Voor ons retourbeleid check de andere pagina met alle nodig informatie.

U kan betalen via bancontact, ideal, VISA/ Mastercard en ook overschrijving. Bij overschrijving zal na vijf werkdagen een reminder doorgemaild worden om de betaling in orde te brengen.

Indien de betaling dan na 3 werkdagen nog steeds niet in orde gebracht is zal de bestelling geannuleerd worden. De klant kan hier geen schadevergoeding voor ontvangen. Indien men de bestelling toch wenst dient deze opnieuw geplaatst te worden.

Onze pakketjes / bestellingen worden met de grootste zorg gemaakt. Als deze tijdens het verzendproces schade oplopen kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden en dien je contact op te nemen met de verzendmaatschappij.

Gratis verzending wordt aangeboden voor bestellingen hoger dan € 70 euro.

Voor Nederland is dat vanaf € 100.

Verzendingen worden meestal binnen de 3 werkdagen verstuurd. Afhaling in de winkel kan vaak de eerst volgende openingsdag na je bestelling. Of soms de dag zelf nog.

Indien we vertraging oplopen met de verzending kan dit geen aanleiding geven tot het verbreken van de aankoop. Ook als de zending verloren geraakt nadat deze werd overhandigt aan de verzendingsmaatschappij kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor verloren zendingen. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor drukfouten of onvolledige info op deze webshop.

Heeft u een probleem of een klacht? Contacteer ons zeker via [email protected] en we zoeken samen naar een oplossing. Wij zoeken naar een klantgerichte oplossing.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €70,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »